Surplus Groep

DE WENS

De Surplus Groep is een regionale organisatie voor welzijn, zorg, comfort en wonen. In 2020 bestaat de Surplus Groep 200 jaar. Dat moet gevierd worden! De Surplus Groep schakelde Arjan van Dijk in om een feest te organiseren met voor ieder wat wils. Het doel van het evenement was om de medewerkers en vrijwilligers te bedanken, belonen en motiveren.

ONZE VERTALING

Voor de 1.250 gasten bedachten onze Bedenkers van Beleving een groot feest op het Jaiselings Royal Palace. De verschillende unieke zalen bieden ruimte voor allerlei verschillende stijlen. Hierdoor is er voor ieder wat wils op het jubileumfeest van de Surplus Groep.

HET EVENEMENT

Op zaterdag 15 juni reisden de medewerkers en vrijwilligers van de Surplus Groep af naar het rustige Wernhout. Achter de bomen verscheen het fabelachtige Jaiselings Royal Palace. De 1.250 gasten druppelden binnen en na een mooi welkomstwoord van het Raad van Bestuur kon het feest beginnen! In bijna alle zalen was wel een feestje te vinden. Zo zette DJ Maurice de tent op zijn kop in De Kapel, waar coverband STOOT een feest aan het bouwen was in de Amberroom. De gastvrouw van deze avond was niemand minder dan Patty Pitt. Een Brabantse rondborstige dame met het hart op de juiste plek.

Er was ook aan de innerlijke mens gedacht, in alle zalen waren de buffetten geopend met diverse hapjes. Daarnaast waren ook alle barren open, zodat niemand die avond iets te kort kwam. Tot 00.00u klonk de muziek rijkelijk door het Jaiselings Royal Palace. Het feest liep ten einde en de 1.250 gasten keerden zeer tevreden weer huiswaarts

Meer weten? Kijk op onze pagina evenement organiseren!