Tanis Confectionery – Jubileumfeest

Tanis Confectionery ontwerpt en levert machines voor de productie van suikerwerk. Het is een vooruitstrevend bedrijf dat nu flink in de groei zit. Het bedrijf bestaat in 2015 20 jaar. Daarnaast staat er een grootse lancering op de agenda van een nieuwe machinelijn. Deze beide redenen waren aanleiding voor een mooi evenement. De doelgroep bestaat uit Internationale relaties, agenten, leveranciers en de medewerkers met partner. Het doel is de presentatie van de nieuwe machinelijn en het belonen en verrassen van de gasten. Tanis Confectionery is een familiebedrijf wat graag benadrukt mag worden.

20 jarig jubileum en presentatie nieuwe machinelijn

Het evenement bestond uit twee programmaonderdelen en vond plaats bij het bedrijf zelf te Oosterhout. Een zakelijk evenement waarbij diverse machines en de revolutionaire nieuwe machinelijn werd geopend en gedemonstreerd. Hierbij waren tevens diverse speeches van onder andere de Wethouder van Economische zaken van Oosterhout. De gasten werden telkens naar een andere ruimte geleid waardoor ze een groot deel van het bedrijf hebben gezien.

Bij Tanis aan de keukentafel

Voor het tweede gedeelte werd een ander deel van de fabriekshal gebruikt. De opbouw heeft in de voorafgaande nacht en de dag zelf plaats gevonden. De medewerkers hebben geen idee wat de invulling van de avond in zal houden. De fabriekshal heeft een metamorfose doorgemaakt. Waar normaal gesproken de machines worden geproduceerd staat nu een opstelling van een sfeervol Italiaans familiediner. Gasten genieten hier met de hele “Familie Tanis” van de beste Italiaanse gerechten en wijnen. Met het Italiaanse diner aan lange tafels benadrukken we de waarden van de hechte club medewerkers bij dit prachtige familiebedrijf. Op de achtergrond was live Italiaanse muziek te horen en gasten worden vermaakt door divers entertainment zoals een Italiaanse goochelaar. Gerechten worden gepresenteerd en uitgeserveerd op diverse wijzen. Mooi opgemaakt op een bord, uitgeserveerd door “culitainment” en op schalen zodat men met elkaar kan delen. Uiteraard was er ruimte voor het overhandigen van een cadeau van de medewerkers aan de directeur van Tanis Confectionery; Leo Tanis.

Na afloop van het diner werden gasten verzocht naar een ander deel van de feestruimte te gaan. De spanning werd opgebouwd en achter een valdoek kwam een spectaculaire band tevoorschijn. Voetjes van de vloer! Gedurende de avond hebben gasten tevens de mogelijkheid de nieuwe machinelijn te bezichtigen waar een loungeopstelling is geplaatst.