TLN Jaarcongres

DE WENS

Elk jaar weer is het TLN Jaarcongres het moment om met de Transport en Logistiek branche stil te staan bij het afgelopen jaar. Het congres van 2016 stond in het teken van ” innovatief ondernemerschap in onze digitale wereld”. Het gezelschap bestaat uit extern genodigden, buitenlandse zusterorganisaties, ondernemers-en mangement; de leden en hun partner. Het doel van het evenement is het presenteren van een inhoudelijk programma vol interessante onderwerpen, sprekers en goede faciliteiten. Na het formele gedeelte onder leiding van gastvrouw Anita Witzier staat vooral samen zijn centraal en het hebben van een leuke avond door middel van een spectaculaire invulling. Met deze insteek is de organisatie van Arjan van Dijk na gaan denken hoe dit alles vertaald kon worden in een mooi concept.

HET EVENEMENT

Met het thema van het jaar in gedachten is er gekozen voor een spectaculaire opening met een laserharp met een link naar het thema. Na deze aftrap gaf TLN-voorzitter Arthur van Dijk zijn interessante jaarrede met alle ontwikkelingen binnen de branche om vervolgens het woord te geven aan minister Schultz van Haegen. Een ijzersterke speech en tevens haar laatste speech als minister van Infrastructuur en Milieu. Na een mooi dialoog in de TLN huiskamer ontving minister Schultz van Haegen een wel heel mooi cadeau, namelijk haar eigen “Mrs Schultz van Haegen Tulp”.

Na deze verrassing was het moment daar om de winnaars van de TLN Ondernemersprijs 2017 bekend te maken. Alsof de spanning in de zaal er nog niet voldoende hing, deed de laserharp hier nog een schepje bovenop. De spanning werd opgebouwd door middel van flitsende filmpjes, de muziek, de beat onder de muziek en de laserharp. Eén voor één werden de ondernemersprijzen per categorie bekend gemaakt. Een fenomenaal moment voor de transport- en logistieke sector. Om het jaarcongres van 2016 met een innovatieve knipoog af te sluiten is er gekozen voor leddancers. Is het nu één danser of zijn het er meerdere? Tot het einde was dit de vraag! Een flitsend snelle choreografie zorgde voor een mooie afsluiting van dit prachtige congres.

Alle gasten werden vervolgens uitgenodigd in verschillende zalen van Jaiselings Royal Palace om gezamenlijk te toasten op de winnaars en te genieten van een mooie avond die hen nog te wachten stond. Een avond vol met heerlijke gerechten, meezingers en een gezamenlijke spetterende afsluiting!