Welkom in DOW TOWN!

DE WENS
Dow Benelux B.V. is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Dow heeft een breed aanbod van toonaangevende producten en oplossingen, zoals specialistische chemicaliën, hoogwaardige materialen, landbouwwetenschappen en kunststoffen. De wens voor het evenement was een gezellige feestavond voor het personeel, waar men kan dansen maar ook gezellig bij kan kletsen. Waar ze kunnen genieten van heerlijk eten en drinken met een bijzonder goede sfeer. Ons werd verteld dat een themafeest erg op prijs werd gesteld maar er nog geen specifiek thema was vastgesteld. Dit zagen wij natuurlijk als een leuke uitdaging met de themafeesten die we vanaf ons verre verleden al organiseren.

ONZE VERTALING
‘Welcome to DOW TOWN! De stad waar niks is wat het lijkt’ is het thema waar wij aan dachten nadat we ons wat beter in het bedrijf hadden verdiept. Het leek een feestbestemming te worden in tropische sferen. Totdat, net voor de dag dat de werknemers van Dow Benelux B.V. naar de stad vertrokken, er ineens een virus was uitgebroken in Dow Town en niks meer is wat het lijkt…

HET EVENEMENT
De save the date en vervolgens de uitnodiging kwamen aan bij de werknemers van Dow Benelux B.V. Eerst een tropische ansichtkaart en daarna een bladzijde uit een reisbrochure van DOW TOWN. Een feest in tropische sferen werd verwacht. Niks is meer wat het lijkt nadat de reminder, een dokters recept, binnen kwam. In de tropische stad DOW TOWN heerst een virus waar ze zich bij binnenkomst in DOW TOWN, doormiddel van een speciale cocktail, voor konden inenten.

De dag is aangebroken, na een gezellige busreis kwamen ze aan bij Fort St. Gertrudis. De poort deuren zwierden open en een gewonde professor stormde naar buiten. De arme man schreeuwde en wees paniekerig naar boven en verdween de stad in. De gasten volgde de arme man. Ze kwamen aan in een donkere vervallen stad, of is het een fabriek? Ze konden het niet helemaal thuisbrengen. Iedereen werd ontvangen door de professor.

De muziek ging van start, het feest begon. Overal waar de gasten keken gebeurde iets… de gasten waanden zich in een post apocalyptische wereld waar de jaren 80 werd herleefd. De drank vloeide in de stad en aan eten was geen gebrek. Het was een feest om nooit te vergeten.