Werktalent B.V. | Personeelsfeest

DE WENS

Werktalent, sinds 2001, het uitzendbureau waar je nog een mens bent en geen nummer. Door met elkaar in gesprek te gaan, vindt Werktalent altijd de juiste match voor werkgevers en kandidaten. Om dat te kunnen bereiken, heb je een goed team nodig. Een team waar je op kunt bouwen. Eens per jaar is het de tijd om dat team met een personeelsfeest te bedanken voor hun inzet en enthousiasme van afgelopen jaar.

ONZE VERTALING

De wensen en uitgangspunten van Werktalent hebben wij gecombineerd en hieruit is het concept “Hidden Talent” ontstaan.  Een personeelsfeest bedoeld voor de medewerkers van alle vestigingen van Werktalent.

HET EVENEMENT

De avond brak aan bij het mooie Fort St. Gertrudis en één voor één druppelden de gasten binnen. Ze werden allemaal van harte welkom geheten door de directie van Werktalent. In The Club werden de gasten ontvangen door Miss Roxy met een heerlijke hapje en drankje. De deuren van de Binnenplaats werden geopend en het feest kon beginnen. Bij de diverse foodstations was er van allerlei lekkers te halen en in aan de casino tafels kon er een potje roullete of blackjack gespeeld worden.

Om het jaar af te sluiten was het fijn om wat bekentenissen van dit jaar achter te laten. Er was een speciale ruimte ingericht waar de gasten geheel anoniem dit konden achter laten en het nieuwe jaar met een schone lei konden starten. Uiteraard werden deze bekentenissen wel zichtbaar voor iedereen en was het gissen van wie welke bekentenis kwam.

De Allround band De Helden verzorgde deze avond voor de muzikale invulling. Van Pop-, Disco-, Soul – en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse pop. Alles kwam deze avond voorbij.

Aan het eind van het spetterende personeelsfeest gingen de gasten weer huiswaarts. De medewerkers vertrokken niet met lege handen, want alle medewerkers kregen bij vertrek nog een mooi kerstgeschenk

Meer weten? Kijk op onze pagina evenement organiseren!