PUUR! voor de winter

Dit jaar is ‘Puur! Achter de Markt’ omgetoverd in een prachtig Scandinavisch paradijs. Hier beleeft u alvast een voorproefje op het winterseizoen. Lekker warm bij de kachel, kaarsjes aan terwijl uw gedachten op reis gaan naar het witte, hoge Noorden. Het ruige, avontuurlijke winterse Scandinavië met heerlijke gerechten uit Zweden, Denemarken, Noorwegen en IJsland. Kom naar ‘PUUR! Achter de Markt’ en geniet met ‘PUUR! voor de winter’ van een bijzondere culinaire belevenis.

De Scandinavische natuurgebieden zijn onaangetast, puur en adembenemend mooi. Een paradijs voor echte natuurliefhebbers. Fjorden, wouden, rendieren en het noorderlicht. Maar Scandinavië is ook de thuishaven van puur en (h)eerlijk eten. De huiselijke sfeer van PUUR! achter de markt biedt alle mogelijkheden voor een informele trendy setting van houten tafels met witte stoelen.

.

‘Shared dining’ waarbij buiten de barbecues roken en de vuurkorven branden schenken u en uw gezelschap aan tafel lekker zelf de wijntjes, met breekbroden en het diner in schalen. Een avond lang komt het Noorden u tegemoet met een keur aan pure gerechten. Daarbij is er zoveel te smullen en te genieten dat de koks zich niet tot één land beperkt hebben. Het complete arsenaal aan Scandinavische toppers komt op tafel. Hierbij presenteren wij met gepaste trots een bijpassend wijnarrangement.

Benieuwd naar de geheimen van deze net zo smakelijke als gezonde keuken? Neem dan de receptenkaartjes mee waarop de koks voor één keer de fijne kneepjes van het vak met u delen.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op want wij bespreken dit graag met u.