Relatie event inzetten om klantloyaliteit te versterken

Een relatie evenement is een spannend, bijzonder en vooral belangrijk moment. In tijden van digitalisering blijkt persoonlijke aandacht vaak de succesfactor. Een goed doordacht relatie event is de kers op de taart voor jullie harde werken. Haal meer uit het evenement dan enkel het presenteren van informatie over jullie bedrijf. Laat de relatiedag organiseren door de Bedenkers van Beleving!

Haal meer uit je relatiedag

Een nieuwe productlijn presenteren of je klanten persoonlijk bedanken? Een relatiedag is hét evenement om klantloyaliteit te verbeteren. Het biedt de uitgelezen mogelijkheid om de band met klanten op te bouwen of te verdiepen. Creëer momenten waarop relaties met elkaar en met je collega’s kunnen netwerken, en sluit de relatiedag feestelijk af. Neem je relaties mee in je brandstory door een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan jullie verhaal!

Een doordacht en goed georganiseerd zakelijk event zorgt voor extra binding met je klanten. En klantenbinding zorgt voor continuïteit. Wij denken graag met je mee, om je relatie events extra waarde te geven.

Meer dan een eventbureau!

Arjan van Dijk Groep is hét eventbureau bij uitstek om jouw relaties een ultieme beleving te bezorgen. We noemen onszelf niet voor niets de Bedenkers van Beleving. Ons jonge, dynamische en gepassioneerde team staat klaar om samen met jullie een nieuw hoofdstuk toe voegen aan jullie brandstory én om meer te halen uit je zakelijk events.

Stap uit je comfortzone. Neem creatieve specialisten in de arm. En benader je evenement als communicatie- of marketingmoment. Vooral dan creëer je spraakmakende en memorabele relatie events.

#Maak het mee

Wil je weten wat onze Bedenkers van Beleving voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij komen graag bij je op kantoor langs om onze ideeën te presenteren.

Arjan van Dijk Groep is verantwoordelijk voor de relatie evenementen van onder andere Peugeot. Ben jij onze volgende opdrachtgever met lef? Daag ons uit!

  • Event trends 2018

    Het begin van het jaar vliegt weer voorbij. Dit staat traditiegetrouw altijd in het teken van de vele trendrapporten. Ook in de eventbranche zien we talloze verslagen de revue…

  • Doordacht concept en uitnodigingstraject leiden tot 116% opkomst!

    Een bekende angst in de evenementenwereld is de ‘no show’. Je bent lang bezig geweest om een geweldig evenement te organiseren maar een deel van de gasten komt niet…

  • Hoe meet je de ROI van jouw event?

    Evenementen zijn al lang meer dan alleen een leuk feestje of een gezellige bijeenkomst en event marketing heeft een vaste plek gekregen in de marketing strategie. We zetten events…

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?