Persoonlijke relatie-events met resultaat

Netwerken en kennissessies met jouw klanten en potentials zullen steeds belangrijker worden. Het inspireren en informeren op een persoonlijke face-2-face manier zal (door de digitalisering van onze communicatie) in belang steeds meer toenemen. Hiermee kun je je onderscheiden van de massa. Als je dat weet te combineren met een beleving laat je ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achter en dito resultaat. De introductie van de beaujolais zou een mooi moment kunnen zijn om uw relaties te ontmoeten. En juist niet op de geijkte en drukke dagen rondom Kerst.

In de met sneeuw bedekte wijngaarden vloeit op 21 november klokslag twaalf uur ’s nachts de eerste Beaujolais in het plaatsje Beaujeu, de voormalige hoofdstad van de Beaujolaisstreek. De wijngaarden hebben zich voor de gelegenheid verplaatst naar het Fort St Gertrudis.

.

Een Frans landschap met wijnvaten, wijnranken, druiventrossen, strobalen, lavendel, bediening in gilet en baret én Franse chansons klinken op de achtergrond.

De sommelier van vanavond legt jou de fijne kneepjes van de vinificatie van wijn uit, in het specifiek natuurlijk de gisting van de Beaujolais Primeur. Een ontspannen en gezellige avond, waarbij een passen wild menu geserveerd wordt met als dessert een uitgebreide kaasplank. De accordeonist brengt ondertussen diverse Franse nummers ten gehore: Edith Piaf, Jaques Brel, George Brassens en Charles Trenet en zoals dat in het Franse straatbeeld past, zal de karikaturist de gasten allemaal met houtskool en papier vastleggen.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op want wij bespreken dit graag met je.