HET RELATIEMAGAZINE [BE]LEEF

De nieuwste editie van ons relatiemagazine [BE]LEEF is een feit. Het heeft bloed, zweet en tranen van het lachen gekost, maar wij zijn supertrots op het resultaat. Deze editie staat bol van inspirerende artikelen. Artikelen over hoe gamification bij kan dragen aan een hoge opkomst, hoe je neuromarketing het beste inzet voor je event en dat merkactivatie zorgt voor loyale klanten. Ook geven we een kijkje in onze wereld: de wereld van de Bedenkers van Beleving.

Nieuwsgierig? Download [BE]LEEF hiernaast!

 


CIRQUE DU SOLEIL VANAF 11 OKTOBER

Eén van ’s werelds populairste circussen komt wederom naar Nederland. Cirque du Soleil zal met haar spectaculaire show TOTEM neerstrijken op het Malieveld in Den Haag. Bekijk de zakelijke arrangementen!

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN!

JUBILEUM ORGANISEREN

Sommige momenten zijn zo bijzonder dat je daar echt even bij stil moet staan. Een jubileum is zo’n moment. Je team heeft hard gewerkt en samen hebben jullie deze mijlpaal bereikt. Dat moet gevierd worden!

Maak het onvergetelijk!

EINDEJAARSEVENT ORGANISEREN

De temperatuur stijgt maar voor je het weet staat de winter weer voor de deur. Een mooi moment om na te denken over hoe je je medewerkers dit jaar ga bedanken. Er zijn een tal van unieke mogelijkheden!

Wij helpen graag!