Winter

Uw eigen kerstmarkt met kerstpakketten op maat!

Verras uw medewerkers met een speciaal voor hen opgezette kerstmarkt waar zij hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen! Vergeet het standaard kerstpakket: uw medewerkers shoppen zelf hun eigen kerstpakket bij elkaar!

Speciaal hiervoor wordt Fort St. Gertrudis (of uw eigen locatie) omgetoverd tot een ‘Winter Wonderland’, met fonkelende lichtjes, kerststerren en prachtige kerstbomen. In deze sfeervolle kerstsetting creëren wij een echte kerstmarkt. Op de markt hebben winkeliers in diverse kraampjes hun waar uitgestald. Met muntjes kunnen de bezoekers bij de kraampjes verschillende kerstgeschenken inkopen. Zo stelt iedereen zijn eigen kerstpakket samen. De cadeaus kunnen we samenstellen in allerlei thema’s: regionaal, duurzaam, Hollands, et cetera. Wat dacht u bijvoorbeeld van een regionale delicatesse zaak? Of een parfumerie, chocolatier, boekhandel of slijterij? Uiteraard mag een kraam met prachtige woonaccessoires ook niet ontbreken!

Slenterend over de kerstmarkt hebben de gasten alle tijd en ruimte om met de muntjes mooie kerstcadeaus te kopen. Uiteraard zijn er ook kraampjes met lekkere drankjes en heerlijke winterse lekkernijen, zoals erwtensoep, stamppotten, rookworst, oliebollen en Glühwein. Na afloop genieten uw medewerkers lekker na met een kop warme chocolademelk met rum. Waarna ze huiswaarts keren met een voldaan gevoel en met een kerstpakket op maat onder de arm!

Wij verzorgen het geheel graag voor u: de creatie van een oergezellige en sfeervolle kerst setting, waarin iedereen ontspannen kan bijpraten en genieten én waar uw medewerkers hun eigen kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen in één concept!

Bovenstaand arrangement is beschikbaar vanaf 6 december tot en met 23 december.