Spektakel en show zijn terug met theaterdiners!

Theaterdiners en themafeesten. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. En dat is niet zonder reden. Want een avond vol spektakel en show zorgt voor gespreksstof en breekt het ijs. Ideaal dus als je met een zakelijk gezelschap op zoek bent naar een compleet verzorgde avond. Is een theaterdiner of themafeest ook iets voor jouw gezelschap? We vertellen er meer over in deze blog.

Waarom een theaterdiner of themafeest?

Dineren terwijl er een show wordt opgevoerd. Dat is waar het tijdens een theaterdiner of themafeest over gaat. Bij een theaterdiner staan de kwaliteit van het eten en de show centraal, bij themafeesten gaat het vooral om het centrale thema waar de gasten zelf ook deel van uitmaken. Maar waarom zou je juist voor een zakelijk gezelschap dineren met een show moeten overwegen?

In eerste instantie is het natuurlijk ontzettend leuk en makkelijk. Zonder dat je veel hoeft te regelen heb je meteen een avondvullend programma. Je gasten zullen zich geen moment hoeven te vervelen. En kent het gezelschap elkaar nog niet zo goed? Dan zorgt het spektakel meteen voor voldoende gespreksstof.

Daarnaast is een spectaculair theaterdiner met gastronomische hoogstandjes iets dat je gasten lang bij zal blijven. Ze maken beiden immers niet iedere dag mee. En het grootste voordeel? Uiteindelijk zal de positiviteit van de avond bij je gasten een positieve invloed hebben op hun beeld van jouw bedrijf! Stroomt er na deze succesvolle avond een zakelijke bijeenkomst uit? Lees dan onze blog over het organiseren van een effectieve zakelijke meeting!

  

Themafeesten

Heb je een jubileum te vieren of ben je op zoek naar een bijzonder personeelsfeest? De Arjan van Dijk Groep organiseert al jaren themafeesten. Ideaal om bijvoorbeeld je werknemers in het zonnetje te zetten of om het teamgevoel te versterken. Want wat verbroedert er nu meer dan een avond samen in de Middeleeuwen of aan het roer van Captain Bluehorn in De Muiterij?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van theaterdiners of themafeesten? Neem dan contact op met onze Bedenkers van Beleving.