Themafeesten

 

De Arjan van Dijk Groep organiseert al vele jaren themafeesten op haar event locaties (www.hierlocaties.nl). De HIER. event locaties zijn een geschikt decor voor veelzijdige themafeesten. Heb je een jubileum te vieren, wil je iets speciaals doen met vrienden of zoek je een uniek bedrijfsfeest? Wellicht zijn de themafeesten dan iets voor jou! Hieronder vind je een overzicht van onze themafeesten. Een aantal themafeesten zijn openbaar en kun je je aanmelden op inschrijfbasis. Hiernaast vind je onze agenda met openbare themafeesten.

Voor meer informatie over onze themafeesten, linken wij je graag door naar onze HIER. event locaties; www.hierlocaties.nl/themafeesten.

De Muiterij

Dein mee op de woeste golven van de Muiterij tijdens dit themafeest! Sluit aan bij de bende van Captain Bluehorn en Wilde Mathilde en sla het vat aan!

Meer informatie
Muiterij

Middeleeuws Feest

Reis vijf eeuwen terug in de tijd en schuif aan bij dit bourgondische festijn! Terug naar de tijd van bourgondische glorie, de eerlijke, rauwe tijd van de Middeleeuwen, waar zelfs de verwachtingen van de ware levensgenieter overtroffen worden.

Meer informatie
holland gevoel

Het Gevoel van Holland

Laat je overmeesteren door het gevoel van Holland met leuke feitjes over dit kleine stukje aarde! Je wordt meegenomen op reis lang Hollandse spelletjes en culinaire specialiteiten.

Meer informatie
1001 nacht avd

Het feest van Duizend-en-één-nacht

Hier komen jouw dromen uit in mystieke sferen, terwijl de sultan en zijn gevolg je omringen. Je geniet de hele avond van een kleurrijk Oriëntaals spektakel van Oosterse traditie en cultuur.

Meer informatie

De Ruitery’s

Over the top, but not over the edge! De Ruitery’s brengen een wervelende show vol krachtige vocalen en visueel tot de verbeelding sprekende taferelen.

Meer informatie

Camping Heidevreugd

Hier is de koelbox met bier en de zak chips nooit ver weg! Op de camping is het altijd gezellig en bij de wekelijkse bingo win je altijd een mooie prijs!

Meer informatie

Het gevoel van Holland Wintereditie

Deze winter is ’t Kuithuis Arsenaal in Woudrichem het trefpunt van de Oer-Hollandse winterse gezelligheid. In een winterse setting waar de knusheid ‘want-in-want’ gaat zie je Nederland vanavond op zijn smalst en… breedst!

Meer informatie
arjan van dijk themafeest

Das Fest Der Langen Latten

Skiën?! Dat bewaar je maar voor een ander moment! In Gasthof der Somweber smelt het ijs van het dak en blijven de latten voorlopig buiten staan.

Meer informatie

De algemene voorwaarden ‘themafeesten’ zijn van toepassing op deze evenementen. Klik op de button hiernaast om deze voorwaarden te bekijken

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?