Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze diensten of locaties? Voordat je ons contacteert over je vraag, kun je eerst kijken of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen hieronder staat!

Ieder evenement is anders. Daarom is het voor ons momenteel niet mogelijk een algemene prijsindicatie te geven. Wij werken aan een hulpmiddel waarbij je zelf een prijs indicatie kunt krijgen van je evenement aan de hand van een aantal vragen. Voorlopig vragen wij je om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen op de contactpagina. Wij proberen hier dan zo spoedig mogelijk op te reageren.

De Arjan van Dijk Groep organiseert al vele jaren themafeesten op de HIER. Event locaties. Een overzicht van deze themafeesten kun je vinden op deze pagina. Ieder jaar worden er een aantal themafeesten openbaar georganiseerd. Deze zijn toegankelijk voor groepen vanaf vier personen.

Kijk op onze agenda voor een overzicht van de openbare themafeesten van dit jaar. De prijzen van deze themafeesten fluctueren per feest. Gebruikelijk is dat de prijs van een themafeest 3 á 4 maanden voor het desbetreffende themafeest wordt vastgesteld.

Wij krijgen regelmatig aanvragen binnen wat betreft het assisteren van studieopdrachten. Helaas kunnen we geen tijd vrijmaken om iedere aanvraag te behandelen. Je kunt een mail sturen naar info@arjanvandijk.nl met informatie omtrent de opdracht, wie je bent en wat er van ons gevraagd wordt. Hierop kunnen wij dan beslissen of het wel of niet haalbaar is voor ons.

Leuk! Wij zijn vereerd dat we je interesse hebben gewekt. Kijk voor onze actuele vacatures op onze vacature pagina. Heb je vragen over een bepaalde vacature? Stuur dan je vraag naar pz@arjanvandijk.nl.

Een overzicht van alle HIER. Event locaties kan je HIER. vinden. Tevens vind je op deze pagina alle bijbehorende ruimtes en capaciteiten. Wil je de prijs en/of beschikbaarheid weten van een bepaalde locatie / ruimte? Neem dan contact op met info@arjanvandijk.nl.

Nee. Wij hebben een aantal jaar geleden het VIP dorp op het Vrienden van Amstel Live concert verzorgd. Momenteel doen wij dit niet meer.

De Arjan van Dijk Groep organiseert diverse openbare evenementen op de HIER. Event locaties. De openbare evenementen kun je vinden in deze agenda. Tickets en toegangsprijzen kun je vinden op de informatiepagina’s van de desbetreffende evenementen.

Wij beschikken niet over overnachtingsmogelijkheden op onze HIER. Event locaties. Mocht je interesse hebben in een evenement op Fort St. Gertrudis of PUUR* Achter de Markt, dan zijn de volgende hotels het best geschikt:

  • Hotel Heere te Raamsdonkveer op 5 minuten rijden
  • Hotel ’t Trefpunt te Made op 15 minuten rijden
  • Hotel Gr8 te Oosterhout op 15 minuten rijden
  • Hotel Oosterhout te Oosterhout op 15 minuten rijden
  • Hotel Van der Valk Princeville te Breda op 20 minuten rijden
  • Hotel Amrâth Brabant te Breda op 20 minuten rijden

 

Mocht je interesse hebben in een evenement op het Jaiselings Royal Palace, dan zijn de volgende hotels het best geschikt:

  • Hotel Amrâth Hazeldonk op 15 minuten rijden
  • Hotel Van der Valk Princeville te Breda op 20 minuten rijden

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina op onderstaande button!