Bedieningsmedewerker

Laat zien wie je bent!

Wij zijn per direct op zoek naar medewerkers voor in de bediening (oproepbasis).

Werk jij voor het geld of voor de gezelligheid? Waarom niet beide? De Arjan van Dijk Groep is op zoek naar de leukste jongens en meiden (18+) voor de gaafste bijbaan door heel Nederland! Zeg ‘JA’ en laat zien wie je bent. Voor je het weet sta jij te werken op de meest spraakmakende en onvergetelijke evenementen.

Ons team bestaat uit Bedenkers van Beleving die elke dag weer het uiterste uit zichzelf halen om het ultieme evenement voor de gasten te realiseren. We nemen onze gasten even mee uit de wereld van alledag en laten ze genieten van de mooiste evenementen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te werken tijdens Cirque du Soleil, de Amstel Gold Race en de Acht van Chaam.

Ben jij hét gezicht van onze gastvrijheid? En is hospitality jouw tweede natuur? Beschik je over een sprankelende persoonlijkheid die ervoor zorgt dat onze gasten aan niets ontbreekt? Dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken voor in de bediening!

Jij:

  • hebt goede sociale vaardigheden;
  • bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
  • bent flexibel in werktijden;
  • bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken;
  • bent geregeld beschikbaar  (met name in de weekenden en af toe door de weeks);
  • hebt bij voorkeur de beschikbaarheid over een (eigen) auto en bent in staat op eigen gelegenheid naar de diverse locaties te komen.

Wil je laten zien wie je bent?

Mail dan je enthousiaste sollicitatie met CV én foto naar werkenbij@arjanvandijk.nl