Bedenkers van Beleving

Ons team bestaat uit Bedenkers van Beleving die elke dag weer het uiterste uit zichzelf halen om het ultieme evenement voor onze gasten te realiseren. Als een geoliede machine werkt dit jonge, gepassioneerde team samen! Niks is te gek. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Denk jij je hierin thuis te voelen en een toegevoegde waarde te zijn voor ons?

Vacatures

Denk jij dat je ook een Bedenker van Beleving bent? Zoeken wij jou? Neem dan contact met ons op.

Commercieel eventmanager

Ons commerciële team is op zoek naar nieuwe Bedenkers van Beleving! Houd jij van events? Ken je alle ins en outs van de eventbranche en volg je de laatste trends? Ben je klantgericht? En ben je een geboren creatief? Lees dan snel verder want dan is deze vacature voor commercieel eventmanager echt iets voor jou! Ja, ik ben de nieuwe commercieel eventmanager!

Operationeel eventmanager

In deze functie ben je onderdeel van een gepassioneerd horecateam. De perfecte service, een hoge mate van Gastvrijheid (mer een zachte ‘g’) en sublieme horecacapaciteiten, maken dit team onlosmakelijk verbonden met het succes van elk evenement en de kwaliteit waar wij voor staan. Deze skills zijn dus voor jou niet vreemd! Ben jij onze nieuwe succesfactor? Ja, dat ben ik!

Medewerkers in de bediening

Voor onze zwarte brigade zijn we steeds op zoek naar echter horecahelden of – heldinnen! Ben jij geboren met horecabloed en gaat je hart sneller slaan na een succesvol event? Laten we elkaar dan snel een keer ontmoeten! Bekijk de vacature voor medewerkers in de bediening hier.

Stage Marketing

Ons marketingteam bestaat uit een stel ‘gekke’ creatievelingen die dag in dag uit met veel passie en plezier werken aan de communicatie rondom ons merk en onze labels. Voel jij je als een vis in het water in zo een team?  Vanaf september 2019 zoeken wij weer een nieuwe stagiaire!  Klik hier voor de vacature.

Catering Arjan van Dijk
vacatures Arjan van Dijk

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?