Evenementenbureau vacatures

 

Ben jij op de hoogte van de laatste event trends en wil je ook werken bij een ontzettend creatief evenementenbureau? Ons team bestaat uit Bedenkers van Beleving die elke dag weer het uiterste uit zichzelf halen om het ultieme evenement voor onze gasten te realiseren. Als een geoliede machine werkt dit jonge, gepassioneerde team samen! Niks is te gek. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Denk jij je hierin thuis te voelen en een toegevoegde waarde te zijn voor ons?

Denk jij dat je ook een Bedenker van Beleving bent? Zoeken wij jou? Neem dan contact met ons op.

Senior Eventmanager

Ben jij een duizendpoot op het gebied van evenementen? Iemand die van aanpakken houdt? Heb je al wat kilometers op je eventteller?  Lees dan snel verder, want dan is deze vacature voor Senior Eventmanager echt iets voor jou!  Bekijk de vacature voor Senior Eventmanager hier.

Stage Marketing

Ons marketingteam bestaat uit een stel ‘gekke’ creatievelingen die dag in dag uit met veel passie en plezier werken aan de communicatie rondom ons merk en onze labels. Voel jij je als een vis in het water in zo een team?  Vanaf september 2020 zoeken wij weer een nieuwe stagiaire!  Klik hier voor de vacature.

Senior Accountmanager

Voor de afdeling Sales zijn we op zoek naar een enthousiaste accountmanager die weet van aanpakken. Heb jij een voorliefde voor evenementen en ben je commercieel sterk om opdrachtgevers te overtuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature voor Senior Accountmanager hier.

Catering Arjan van Dijk
vacatures Arjan van Dijk

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?