Bedenkers van Beleving

Ons team bestaat uit Bedenkers van Beleving die elke dag weer het uiterste uit zichzelf halen om het ultieme evenement voor onze gasten te realiseren. Als een geoliede machine werkt dit jonge, gepassioneerde team samen! Niks is te gek. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Denk jij je hierin thuis te voelen en een toegevoegde waarde te zijn voor ons?

Vacatures

Denk jij dat je ook een Bedenker van Beleving bent? Zoeken wij jou? Neem dan contact met ons op.

Medewerkers in de bediening

Voor onze zwarte brigade zijn we steeds op zoek naar echter horecahelden of – heldinnen! Ben jij geboren met horecabloed en gaat je hart sneller slaan na een succesvol event? Laten we elkaar dan snel een keer ontmoeten! Bekijk de vacature voor medewerkers in de bediening hier.

Stage Marketing

Ons marketingteam bestaat uit een stel ‘gekke’ creatievelingen die dag in dag uit met veel passie en plezier werken aan de communicatie rondom ons merk en onze labels. Voel jij je als een vis in het water in zo een team?  Vanaf september 2019 zoeken wij weer een nieuwe stagiaire!  Klik hier voor de vacature.

Accountmanager

Voor de afdeling Sales zijn we op zoek naar een enthousiaste accountmanager die weet van aanpakken. Heb jij een voorliefde voor evenementen en ben je commercieel sterk om opdrachtgevers te overtuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature voor Accountmanager hier.

Commercieel Eventmanager

Ben jij bekend met alle ins en outs van de eventbranche en kent je creativiteit geen grens? Dan is deze vacature écht iets voor jou! Binnen de afdeling Sales ben je klantgericht, commercieel en een ware duizendpoot. Meer weten? Klik hier voor de vacature van Commercieel Eventmanager!

Financieel Administrateur

Ben jij een cijfermatig persoon en weet je alles van financiële administratie. Voor de afdeling administratie zijn we op zoek naar een financieel administrateur. Kijk hier voor de vacature van Financieel Administrateur!

Catering Arjan van Dijk
vacatures Arjan van Dijk

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?