Arjan van Dijk Groep

 

Onderscheidende eventconcepten met lef die verder gaan dan het standaard plaatje. Dat is waar Arjan van Dijk Groep als creatief evenementenbureau voor staat. Onze Bedenkers van Beleving weten als geen ander hoe ze jouw gasten de ultieme beleving bezorgen. Wil je een uniek evenement organiseren? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, productpresentatie of brand event, ons team staat voor je klaar!

Met ruim 40 jaar ervaring heeft de Arjan van Dijk Groep bijna alles wel gezien in de evenementenbranche. Door de jaren heen is er veel kennis opgedaan en onze Bedenkers van Beleving zijn echte sparringpartners op niveau. Uitdagingen rondom, onder andere, brand activation, customer engagement en event marketing gaan wij graag aan. Samen zorgen we voor een succesvol evenement dat past binnen jouw strategie.

I am test text for Image with text shortcode.

Event marketing
Event marketing

Event marketing omvat veel meer dan alleen maar een feestje geven of een leuke bijeenkomst organiseren. Het voegt een nieuw kanaal toe aan de marketingmix. Samen zorgen we voor het beste resultaat!

I am test text for Image with text shortcode.

Brand activation
Brand activation

Bereik je doelgroep op een onvergetelijke manier met brand activation! We bedenken een onderscheidende actie en zorgen dat je publiek je merk beter begrijpt. Om uiteindelijk zelfs je sales een flinke boost te geven.

Employee engagement
Employee engagement
Employee engagement

Betrokken medewerkers zijn schaars. En als je ze eenmaal binnen hebt moet je ze ook nog weten te behouden. Daarom is het belangrijk om de employee engagement van je medewerkers continu te versterken.

I am test text for Image with text shortcode.

Customer engagement
Customer engagement

“Loyale klanten bestaan niet meer?!” Niets is minder waar! Maar in een tijd waarin ieder merk een spaarprogramma heeft en alles digitaliseert heb je net even iets meer aandacht nodig voor echte customer engagement.

Laat je inspireren

Personeelsevenement

Voor een spetterend personeelsfeest kun je altijd terecht bij de Arjan van Dijk Groep. Een borrel met collega’s, jouw personeelsleden bedanken voor hun inzet of jouw medewerkers samenbrengen na een fusie?

Arjan van Dijk Groep bedenkt graag een passend concept voor elk personeelsevenement. Bij ons is alles mogelijk met creativiteit en een groot oog voor detail.

Het liefst betrekken we de gasten zo veel mogelijk bij het evenement, bijvoorbeeld door middel van co-creatie. Dat maakt de organisatie al een feest op zich!

Zakelijk evenement

Een kick off, een productpresentatie, een fusie, de opening van een nieuw bedrijfspand, een zakelijke meeting. Als full service organisatiebureau bedenkt en ontwikkelt de Arjan van Dijk Groep voor elke gelegenheid een custom made productie, die verrassend, onderscheidend en effectief is.

Met het inzetten van traditionele en moderne communicatiemiddelen zorgen we voor verbinding tussen jouw bedrijf en jouw relaties.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Events op maat

Een uniek concept. Dat staat als een huis. Met een organisatie die zo vlekkeloos verloopt dat je zelf een onbezorgde avond hebt. Daar kan je bij de Arjan van Dijk Groep op vertrouwen.

Over jouw evenement praten gasten straks nog lang na. Omdat het concept klopte, op de organisatie niets was aan te merken en jouw feest gewoon áf was. Arjan van Dijk Groep maakt er samen met jou een kloppend geheel van.

Hoe wil je jouw gasten straks verwelkomen? Op welke locatie? Met welk thema? Laat het ons weten. Ideeën zijn er om zo goed mogelijk uit te voeren. En dat is precies wat we gaan doen.

Prachtige kleuren. Stijlvol licht. Samen goed voor de juiste accenten op de mooiste locaties. Jouw evenement is uniek. Dat weet jij, dat weten wij. En dat weten straks ook jouw gasten. Meer hierover lees je op de pagina concepting.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?