Zakelijk evenement organiseren?

 

Wilt u een zakelijk evenement organiseren, zoals een productlancering, opening van uw nieuw bedrijfspand of een andere meeting? Evenementenbureau De Arjan van Dijk Groep bedenkt en ontwikkelt een passend custom made bedrijfsevent voor iedere gelegenheid. Met creativiteit en een groot oog voor detail.

Unieke locaties

Op welke locatie wilt u uw gasten verwelkomen? De Arjan van Dijk Groep beschikt over vier locaties. Heeft u een specifiek thema in gedachten voor uw zakelijke event? Laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Zakelijke catering

Bij een geslaagd bedrijfsevenement hoort natuurlijk ook overheerlijke zakelijke catering. We serveren de lekkerste gerechten, hapjes en bites tijdens uw event.

Geslaagd event

De Arjan van Dijk Groep zorgt voor een strakke organisatie van uw event zodat ook u een onbezorgde dag of avond kunt hebben. Over uw evenement praten gasten straks nog lang na.

Uniek concept

Verras uw gasten en onderscheid u van uw concurrenten. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het organiseren van een zakelijk evenement? Neem dan contact met ons op.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?