Zakelijk evenement organiseren?

 

Wil je een zakelijk evenement organiseren, zoals een productlancering, opening van jouw nieuw bedrijfspand of een andere meeting? Evenementenbureau De Arjan van Dijk Groep bedenkt en ontwikkelt een passend custom made bedrijfsevent voor iedere gelegenheid. Met creativiteit en een groot oog voor detail.

I am test text for Image with text shortcode.

Locaties

Unieke locaties

Op welke locatie wil je jouw gasten verwelkomen? De Arjan van Dijk Groep beschikt over vier locaties. Heb je een specifiek thema in gedachten voor jouw zakelijke event? Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

I am test text for Image with text shortcode.

Catering

Zakelijke catering

Bij een geslaagd bedrijfsevenement hoort natuurlijk ook overheerlijke zakelijke catering. We serveren de lekkerste gerechten, hapjes en bites tijdens jouw event.

I am test text for Image with text shortcode.

Events

Geslaagd event

De Arjan van Dijk Groep zorgt voor een strakke organisatie van jouw event zodat ook jij een onbezorgde dag of avond kunt hebben. Over jouw evenement praten gasten straks nog lang na.

I am test text for Image with text shortcode.

Concepting

Uniek concept

Verras jouw gasten en onderscheid je van jouw concurrenten. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het organiseren van een zakelijk evenement? Neem dan contact met ons op.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn?